SMITTEVERNTILTAK KORONA

 

 

 

Båtstø camping har innført tiltak for å hindre smittespredning av korona.

  • Alle gjester som kommer til Båtstø må være friske. Dersom noen skulle få luftveissymptomer, bør de snarest reise hjem. Det kan bare være en uskyldig forkjølelse, men det er ikke ønskelig at dette skal spres i samfunnet.
  • Hold avstand. Vogner og bobiler skal plasseres med minimum 4 meters avstand. Hils gjerne og prat med naboen, men overhold 1 meters regelen.
  • Når du ønsker kontakt med oss i resepsjonen, ring på døra og vent til vi kommer og lukker opp. Eller ring oss. Vi ønsker ikke mer enn to personer i resepsjonen samtidig, og da må de være fra samme følge.
  • Sanitæranlegget. Dersom det er opptatt på dusj eller toalett, vennligst vent utenfor til det blir ledig. Det er utplassert overflatedesinfeksjon og håndsprit i alle rom. Hver enkelt oppfordres til å vaske etter seg med sprit. Det vil bli utført daglig renhold flere ganger daglig, alt ettersom hvor mange gjester som bor hos oss. Husk god håndvask.
  • Felleskjøkkenet vil kunne brukes kun til oppvask i år. Det kan ikke lages mat der. Alle tar ansvar for god rengjøring etter seg selv. Oppslag om renholdsrutiner.
  • Tømming av bobil-tanker bør skje på merket plass ute.
  • Drikkevann hentes ved vannposter ute.
  • Våre hytter: Gjestene må ta med egne dyner/puter med laken og sengesett. Ev egen sovepose og pute. Vi har lagt på stretch-laken eller engangslaken på alle senger. Disse være på under hele oppholdet, og fjernes av Båtstø camping etter avreise. Oppvask skal fortrinnsvis skje i oppvaskmaskin i felleskjøkkenet eller som håndvask i hver enkelt hytte. Før avreise skal all oppvask være vasket i oppvaskmaskin. Vi har fjernet en del servise fra hyttene, slik at det er et minimum i skapene. Håndsprit og overflatesprit finnes i hyttene. Bruk dette flittig. Sluttvask av hytta utføres av Båtstø camping.
  • Fjøsstuggu blir dessverre stengt i sommer.

Bruk området rundt. Skogen, sjøen, fjellet. Går du 100 m ut i terrenget så er du helt alene. Langs sjølandet er det helt nydelig, ta en sykkeltur. Det er i det hele tatt rikelige muligheter for å holde avstand her hos oss.

Vi håper alle gjør så godt de kan i forhold til smittevern, slik at alle får et trygt og hyggelig opphold hos oss.

 

Translate »